“Ruim binnenplein”

“Voldoende bezoekersparkeren”

Bekijk de verhuurplattegrond

Algemene informatie

KOM GEZOND ZAKEN DOEN IN MEDIPLAZA!

Aan de rand van het centrum van Gouda - hoek Ridder van Catsweg/Bleuland weg - is nieuwbouwproject De Riddervelden gerealiseerd, een modern appartementencomplex gericht op een doelgroep die graag comfortabel woont. Onderdeel van het plan is ook een gezondheidsplein, gevestigd op de begane grond van De Riddervelden.

Op deze aantrekkelijke locatie kunt ook ú ondernemen, als u een zorggerelateerde onderneming heeft of als zelfstandig zorgverlener actief bent....Lees verder »

Laatste nieuws

 • 29.03.2016

  Rayer Healthcare opent haar deuren

  Afgelopen woensdag 23 maart heeft Rayer Healthcare haar deuren geopend in De Riddervelden, Mediplaza. Rayer Healthcare heeft fysiotherapie, fitness en groepslessen onder één dak. Rayer... Lees verder »
 • 20.07.2015

  Kraamzorg de Waarden, Verloskundigenpraktijk Gouda en In Zwang geopend

  Kraamzorg De Waarden, Verloskundigenpraktijk Gouda en In Zwang zijn nu geopend bij Mediplaza! U bent van harte welkom op het nieuwe adres: Ronsseweg 3b in... Lees verder »
 • 24.03.2015

  JewelEar geopend

  JewelEar heeft haar intrek genomen in De Riddervelden, Mediplaza. JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien. De audiciens van JewelEar werken met plezier en passie voor... Lees verder »